I går var vi på tur til Belfast. Fin tur og fin by. I dag har vi rotet rundt her i Bangor. Handlet, vært på en lekeplass, sjekket værmeldinger og gjort klar båten. Line har også matet en sel som bor inne i marinaen her. Goodyear, Uredd og Manana er også her.

Nå ligger vi og venter på at tidevannet skal snu. Smart å reise nordover når det er høyvann her, da blir det nemlig medstrøm isteden for motstrøm. Enkelte steder kan strømmen bli 4-5 knop og da er det greit å seile med.

Vi seiler mot Fort William som er ved innløpet til Caledonia-kanalen. Det er ca 140 nm så vi får se om vi gidder å seile hele veien eller om vi tar et stopp underveis. Det er meldt veldig mye vind i Nordsjøen mandag og tirsdag så vi har god tid.

Vi har også kjøpt ny mobillader så nå er det mulig å ringe oss igjen.

Alles in ordnung..