Søndagsturen gikk fra Howth til den lille fiskelandsbyen Ardglass. Dermed var vi i Nord-Irland. Distanse 57 nm. Ble mye motorseiling på nesten flatt hav. Vi så en god del hval underveis. Antagelig var det spekkhoggere. Så bare finene så sikre er vi ikke. På vei inn til Ardglass var det mange sjøløver som lå å solte seg på strendene.

I dag fikk skipperen en ytterst frisk start på dagen. Det har hakket litt i giret de siste dagene så det var tid for å sjekke propellen. 12 graders vann frister ikke, selv med våtdrakt. Som ventet hadde vi fått fangt! Stor kvase med gammelt tau. Etter fem minutter var alt borte og vi kastet loss mot Bangor, rett øst for Belfast. Motor hele veien og med litt medstrøm brukte vi rett over fem timer på de 35 milene. Nok en gang en flott marina, men alle fasiliter, men som vanlig dyrt. Ca 400 kroner pr natt. Kan nesten bo på hotell for den prisen.

I morgen blir togtur til Belfast.

Mobilladeren vår er død så vi er uten mobiltelefon for tiden.

Blog ImageEt par tykkaser som ønsker oss velkommen til Ardglass
Blog ImageArdglass på lavvann.
Blog ImageAurora og Line på tur
Blog ImageFrisk start på dagen, men nå er det ihvert fall ikke tau i propellen
Blog ImageMye fint å se i Irland, men det er altfor kaldt her. Vi savner Karibien allerede…