Da har vi vært i land i noen dager. Endelig fått sovet i en båt som ligger stille og så lenge vi vil. Vi har fikset opp de småtingene som gikk i stykker på turen. Vi har vært i mastetoppen og sjekket at alt er i orden og vi har handlet tidevannstabeller og irsk gjesteflagg.

I dag har vi leid oss bil og kjørt rundt hele øya. Vannvittig frodig og mange flotte steder å se. Vi har blant annet sett på noen vulkaner, noen grotter, litt hav og noen fjell. Vi har også begynt å male Sol-logoen på marinamoloen. Det er her alle har malt logoene sine. Det er flere tusen av de. Mange norske og mange kjente båter man har lest om tidligere.

Siden Faial, som den øya vi er på noe heter, er så liten, planlegger vi å seile videre til naboøya Pico på lørdag formiddag og videre til Sao Miguel på mandag. Tilsammen blir det ca 150 nm. Der får vi ombord mer mannskap den 29. mai. Deretter setter vi kursen mot Irland så fort værmeldingen er god.

Ellers lite nytt som har skjedd. Vi har vært et par runder på Peters Sportsbar. I taket så vi vimpelen fra Halden Seilforening som Con Amore hang der for noen år siden. (forøvrig massevis av seilforeningsvimpler og flagg i hele baren) De siste kveldene har vi bare slappet av i båten og sett på film eller tullball fra Youtube.

I morgen blir det handling av proviant før vi leverer bilen og etterpå blir det mer maling for å få ferdig vårt kunstverk på moloen.