Påskeaften startet med en ny seilas fra Falmouth Harbour til Deep Bay. Endelig hadde vi kjempe vindvinkel. Vinden inn bakfra ca. 120-140 grader. Det var duket for en ny kappseilas mellom damene, Harmonia og Sol. Harmonia tok en tidlig ledelse, greit nok synes vi, da vi ikke hadde skiftet ut den lille genoaen med den som er større og som egner seg bedre med den vindvinkelen vi hadde. Men jammen tok vi inn på. Da heiste Harmonia alle seil, og tok oss igjen. Men så kom det en skikkelig vindkule og Harmonia broachet, de måtte reduserer seil. Dermed kom Sol først igjen. Hurra! Vi kom fram til en flott bukt, ingen andre båter enn Sol og Harmonia og en laaaang strand. I Deep Bay ligger et vrak fra 1905. Man kan se baugen og litt av noen master. Skipet het Andes og var på vei fra Trinidad til hovedstaden på Antigua da det tok fyr og sank i Deep Bay. Det skal visst være flott og snorkle der ute, men sikten var elendig så det ble ikke noen snorkletur på oss.

Påskeaften kvelden ble tilbrakt på stranden med grilling og bål. Guttene holdt festen i gang til tidlig morgen. Dagen etter var vi klare for en skikkelig strand dag. På stranden var det full fest for de lokale ungdommene, en slags søndagsskole eller noe. Vi fant oss likevel en herlig liten plass. Det tok ikke lang tid før det kom en ung gutt og lurte på om han kunne se på Jørgen. Han hadde aldri sett en hvit baby før, bare på tv!!!!!!!!!!!!!!! Han konstaterte at Jørgen så vennlig ut. Det er jo bra. Dagen gikk med til solings og badings. Aurora tok også sine første svømmetak uten armeringer. Hun har nå blitt helt umulig, og vil bare bade uten.

På kvelden ble det en tur til Fort Barrington, som er fra Lord Nelsons tid. Der bor det mange geiter, noe Aurora synes var spennende. Dagen etter ble en ny strand dag. Vi fant oss også en lekeplass i enden av stranda. I går gikk turen til Jolly Harbour, for fylling av vanntankene og kjøleskapet. Her var det en marinaplass ledig, og jammen var ikke det fristende. Nå ligger vi jammen i marina igjen. Vi blir her en natt til før vi starter ut på nye eventyr med en nattseilas over til St. Barth.

Sol ute, sol inne, sol i hjerte, sol i sinne… SOL bare SOL!

Ps. For de som vil ringe oss på den karibiske telefonen så er dette den siste øya den virker på.

Blog ImageDeep bay – flottt bukt med lang strand
Blog ImageFar og datter på ekspedisjon i Lord Nelsons fotspor
Blog ImageJolle og motor er mye bedre enn ski og pulk
Blog ImageVi ligger på svai i Deep bay. Harmonia ligger bak oss. ( som vanlig)
Blog ImageFamilien på tur
Blog ImageMotorkjøring i paradis
Blog ImageVenninene, Sol og Harmonia, på brygga i Jolly harbour
Blog ImageEn pelikan slapper av ved siden av oss på stranda.