Vi ligger i True Blue Bay helt syd på Grenada. Fin liten bukt, men havet står rett inn så det ruller dag og natt. Nesten som å være på Atlanterhavsseilas igjen. Her er det en resort som har to svømmebasseng, det ene med strand, to lekeplasser, dykkersenter og mye annet. Aurora og Jørgen satte stor pris på lekeplassene og bassengene. Første lekeplass siden Las Palmas. Skipperen har igjen fått permisjon fra Sol-båten og har vært på dykketur med Aquanauts. To flotte dykk på Purple Rain riff. Barrakuda, skilpadder, stingrays og mange mange fisker og koraller i alle mulige farger. Deilig å dykke i 28 graders vann i steden for 14, som det ofte er hjemme.

Vi blir enda en natt selv om det ruller, har hørt rykter om en bra matbutikk som selger annen ost en cheddar. Vi er lei av cheddar og kylling!

Og her kommer noen bilder fra de siste ukene.

Blog ImageVår lille prinsesse holder utkikk etter skilpadder på Tobago Cays

Blog ImageVår egen øy, Mopion
Blog ImageAurora og Jørgen på Mopion. Liten øy, små mennesker

Blog ImageHappy Island(Union Island) Rumpunch, øl og konkyllie.
Blog ImageUtsikten fra Happy Island.

Blog ImagePrinsesse Aurora i klærne hun liker best!
Blog ImageGutta boys


/line & morten