Vi har vært på Tobago Cays. Line og Morten har dykket på utsiden av Horseshoereef. Der bor det en barrakuda på 2 meter. Den var stor og skummel! Ellers har vi snorklet med skilpadder hver dag. De hadde beite 10 meter foran båten og i løpet av 20 minutter i vannet så vi minst 5-6 stykker. Så også mange blekksprut og mye fisk i alle mulige farger. Eivind og Astrid møtte rokke på sin snorkletur.

Nok en gang falt vi for fristelsen og bestilte grillet hummer på stranda til middag. Ca 200 kr pr person for grillet hummer med alt tilbehør. Herlig å sitte på palmestrand under stjernene og spise god mat. Dagen etter kjøpte vi Red Snapper, en rød fin fisk, som vi stekte ombord i båten. Smakte perfekt det også!

Det lå også en annen norsk båt på Tobago Cays med små barn ombord. Aurora fikk lekt med to jenter som også var tre år. De kjørte barnevogn, var på fest på dekk og leste bøker. Dessverre skal den familien hjem til Norge neste uke.

Blog Image

I dag har vi vært på skikkelig rundtur. Først reiste vi til Mopion. En øy ca 50-30 meter som kun består av sand og som har en parasoll midt på. Vi var på land i noen timer for bading, snorkling og for å ta bilder. Etterpå dro vi tilbake til Clifton på Union Island for fjerde gang på tre uker. Her er det internett, muligheter for å kaste søppel, handle mat, fylle vann, samt sjekke ut eller inn av landet.

Eivind og skipperen tok en tur til Happy Island som er”øy” innen for revet på Clifton som er bygd opp av konkyllier og stein. Hele øya er ca 30×30 meter og er en bar/restaurant. Vi drakk den obligatorsiske rumpunchen. Hele gjengen skal ut på lunch i morgen. Lambi (konkyllie) og rumpunch står på menyen.

Sist vi var her på Union mistet vi prinsesse Aurora i haibassenget som finnes her. Heldigvis var det ikke vår prinsesse Aurora, men en dokke på 4 cm. Skipperen måtte frem med håven for å redde dagen. Haiene angrep hverken skipperen eller Aurora.

Blog Image

Vi koser oss med besøk fra Norge og som dere skjønner har vi det ganske så bra.

Haihilsen fra

Line & Morten