Våknet opp til komplett kaos av båter som skulle ut av havna. Vi lå selvsagt dårlig til og var en av de som måtte flytte på oss for å slippe ut andre. Hele prosessen tok to timer. Nå ligger vi bedre enn i går og slipper å gjøre noe i morgen tidlig. Helt vannvittig at de slipper inn så mange båter her. Det er kun den ytterste båten som kan gå når han vil. Alle andre er avhengige av at andre flytter seg.

Når vi omsider lå trygt tok vi ferge over kanalen til Amsterdam sentrum. Vandret rundt i byen og kikket. Utrolig fasinerende by. Vi var også en tur i Zoo. Aurora er overlykkelig! Elefanter, sjiraffer og parende gorillaer.

I kveld har vi bare slappet vi av i båten og lest litt norske aviser og sjekket værmeldinger på nett. Fint med trådløst nettverk i havna. Ute blåser det kuling igjen. Over 35 knop i kastene nå.

Alt vel i Amsterdam. I morgen skal vi ta med barna til Red Light District…….

Blog ImageBildet av Sol på tur i kanalen. Bildet er tatt av våre nye tyske venner i “Troubadour” som vi seilte sammen med fra Groningen og nesten helt til Lemmer.
Blog Image